QLED televizor Samsung QE65Q60TAUXXH

  • QLED televizor Samsung QE65Q60TAUXXH
Šifra artikla: 0101012167

Okvirna cijena dostave: 100,00 Kn
Točna cijena dostave se izračunava prilikom završetka narudžbe.

Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Stanje na skladištu (komada): 3
Garancija: 24 mjeseci
Cijena: 8.699,00 Kn
Akcija traje do isteka zaliha.
Zatražite informativnu ponudu!
Značajke:
– Dijagonala ekrana: 165 cm (65 inča)
– Rezolucija: UHD TV (3840 x 2160 piksela)
– Smart: Da
– Quantum Processor Lite
– Prijamnik: DVB- T2/C/S2
– Quantum HDR
– 100% Color Volume with Quantum Dot
– Dual LED
– 2 CH audio
– Dolby Digital Plus
– Multi View

Adaptive Sound
– Ambient Mode

Samsung QLED TV QE65Q60RATXXH Smart s Quantum 4k procesorm, ambijentalnim načinom rada i milijardu nijansi uz volumen boje 100 %.
100-postotni volumen boja – milijardu nijansi boje koje proizvodi Quantum Dot tehnologija sve čini sjajnim.
Quantum 4K procesor – inteligencija poboljšava rad i optimizira gledanje prema uvjetima i sadržaju u stvarnom vremenu.
Ambijentalni način rada – recite zbogom dosadnom crnom zaslonu i pretvorite ga u platno koje ima smisla.
Univerzalni vodič – vaša potraga za sadržajem upravo je završila. Pronađite omiljeni sadržaj izabran za Vas na jednom mjestu.
Pogledajte širu sliku – Na većem zaslonu sve postaje realnije. Iskusit ćete svaki zgoditak, osjetiti svaku eksploziju i nalaziti se usred akcije. Nikad niste bili bliži od ovoga.
QLED započinje u stvarnosti – 100-postotni volumen boja uz Quantum Dot tehnologiju. Boje kao u stvarnosti. Uz jedinstvenu Samsung tehnologiju kvantnih točaka, QLED pojačava volumen boje do 100% i daje stvarne boje u mračnim i svijetlim scenama.
Smanjite zastoje u igri – Neka Vas zastoji ne sputavaju! S pomoću tehnologije FreeSync(VRR), QLED smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu kako biste stigli do vrha. Uživajte u QLED brzini i pripremite se za legendarne pobjede.
Doživite stvarni HDR u svakom trenutku – Quantum HDR 4X – Uočite predmete u mraku i duboko zavirite u nijanse boja. Quantum HDR 4X analizira scenu sliku po sliku i prilagođava osvjetljenje kako bi izrazio jedinstvenu svjetlinu svakog trenutka.
Poboljšanje doživljaja igre – Da biste potukli konkurenciju, morate imati punu kontrolu. Dinamično ujednačavanje nijansi crne omogućuje bolju vidljivost u mraku i koristi detaljnu analizu scena radi optimalne kvalitete slike. Čak i poboljšava zvuk kako biste mogli uroniti u igru.
Sve omogućeno sjajnim procesorom – Quantum 4K procesor – Doživite Quantum 4K procesor QLED televizora. Koristi vlastiti jedinstveni algoritam za jasnije slike i prilagođava svjetlinu i zvuk zaslona prostoriji i sceni na zaslonu. Moćni procesor QLED televizora ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj.
AI Upscaling tehnologija – AI Upscaling čini veliku razliku. QLED koristi AI Upscaling tehnologiju radi smanjenja šumova, vraćanja izgubljenih detalja i pooštravanje rubova oko predmeta i teksta u slici. Sada možete uživati u sadržaju u gotovo 4K razlučivosti.
Inteligentan način rada – Uvjeti u prostoriji mogu se promijeniti i Vaš televizor mora se prilagoditi. Inteligentan način rada QLED televizora prilagođava svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, npr. omogućiti jasnije dijaloge u vijestima ili pojačati glas pjevača iznad pozadine na koncertu.
Nema više praznog zaslona – Ambijentalni način rada – Čak i kada je QLED ugašen, nikada nije potpuno miran. Ambijentalni način rada pomaže QLED televizoru uklopiti se u interijer Vašeg doma za savršeno prirodan efekt. Umjesto jednostavnog crnog zaslona vidjet ćete slike koje imaju smisla i uklapaju se u Vaš način života s jednostavnim postavkama i velikim izborom.
Dekor – Podesite zaslon s interaktivnom pozadinom koja se savršeno uklapa u Vaš dekor. Informacije – Možete prikazivati informacije poput sata i datuma na lijepoj pozadini.
Moj album – Prikažite sve omiljene fotografije s mobilnog uređaja. Radi se o Vašoj osobnoj galeriji.
Umjetnička djela – Ljubitelji umjetnosti uživat će u lijepim djelima poznatih fotografa i slikara, razvrstanih prema raznim temama.
Minimalan dizajn, maksimalan učinak – Dizajn televizora ne smije ometati emisije. Minimalan dizajn QLED televizora ima tanke okvire tako da se možete usredotočiti na sliku i ono što je stvarno važno.
Uključujući potragu za sadržajem – Univerzalni vodič : samo UK,FR,DE,IT,ES. Pretražujte manje, uživajte više. Univerzalni vodič za QLED Vam pomaže da brzo i jednostavno pronađete svoje omiljene sadržaje. On nauči ono što Vam se sviđa i pohranjuje sve na jednom mjestu.
I pronalaženje odgovora na pitanja – Bixby na televizoru – S QLED televizorom možete i razgovarati. Bixby je pomoćnik za Vaše potrebe koji radi više od upravljanja televizorom. Zatražite više i dobit ćete.
Izgradite pametan dom uz QLED – SmartThings – Stvarno inteligentan dom prilagođen Vašem životu. Uz ugrađen Samsung SmartThings, QLED Vas može povezati s IoT uređajima i senzorima. Možete upaliti svjetla, provjeriti što je u hladnjaku i upravljati robot usisivačem.
Bezprijekorno povezivanje – Radi s QLED može postati središte novog i prikladnijeg načina povezivanja. Jednostavno se integrira s pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima – čak i od drugih brendova.
Google Assistant – Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. Novi QLED radi s Google Assistantom i olakšava Vaš život. Promijenite kanal, podesite jačinu zvuka, upravljajte reprodukcijom koristeći glasovne zapovijedi.
QLED sve olakšava – Smart Hub i jedan daljinski upravljač – QLED postaje još pametniji uz Smart Hub i upravljač Samsung One. Oni Vam stavljaju sav Vaš željeni sadržaj na dohvat ruke, od Vašeg dekodera do konzole za igre, aplikacija i TV-a uživo. Sve što trebate je u jednom.
Amazon Alexa – Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. – Novi QLED radi s Alexom tako da Vam je život još jednostavniji. Jednostavno je povezati se sa svim uređajima koji imaju Alexu. Uz kompatibilnost s QLED tehnologijom, neka Alexa uključi Vaš televizor, mijenja kanale, upravlja jačinom zvuka i više od toga.
AirPlay 2 – Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. QLED sada radi s Apple uređajima po prvi put. S ugrađenom značajkom AirPlay 2 možete puštati ili dijeliti sadržaj s Apple uređaja na velikom zaslonu. Reproducirajte videozapise, glazbu, fotografije i ostalo bez muke.

Težina: 28 kg
Jamstvo 24 mjeseca

VSC Pro+ Internet Shop - Otvorite Internet Trgovinu
Mathema d.o.o.